Slider overlay Slider overlay

Laura Jansen

laura rondIk ben Laura Jansen (1971). Na het afronden van een HBO opleiding heb ik diverse banen gehad op vakgebied. Hard werken was mijn motto.

Ik was me niet bewust van waar ik eigenlijk mee bezig was. Gewoon doen wat iedereen deed. Diploma, baan, huisje, boompje, beestje.

Vermoeidheid, een burn-out en een pijnlijke ervaring bij een werkgever hebben in de loop der jaren gezorgd voor stappen in mijn bewustwordingsproces. Toen waren het pijnlijke ervaringen, nu kan ik het zien als levenslessen. Telkens maakte ik een groeiproces door. Deze ervaringen hebben me dichter bij mezelf gebracht.

Van 2011 t/m 2015 heb ik opleidingen gevolgd bij Intuitieve Trainingen in Zutphen. Op 19 februari 2016 heb ik een opleiding tot integraal masseur met succes afgerond en momenteel volg ik de opleiding tot holistische masseur.

Deze intensieve jaren van zelfonderzoek met behulp van reading- en healing-technieken, reflectie en lichaamswerk hebben mij nog meer bewuster gemaakt van wie ik ben, wat ik doe en wat ik wil.

Ik heb veel geleerd over mezelf in relatie tot familie, vrienden, werk, religie, ouders, kinderen etc. Ik ben me bewust geworden wat ik onbewust deed. En dat was meer dan ik gedacht had. Ik ben door een uniek groeiproces gegaan. Zelfbewust geworden.

Mijn passie is om, vanuit mijn enthousiasme voor het energiewerk, mensen aan te raken (letterlijk en figuurlijk) en te ‘ont-moeten. Mensen door middel van holistische massage, reading en healing en bewust(er) maken. Pas als je je ergens bewust van bent, kun je een verandering inzetten. Kun je weer (meer) je eigen levensenergie stromen.

Mijn kernkwaliteiten: passie, enthousiasme, humor.

 

“Your body is always talking to you… You just have to stop and listen!”